Vedeta a impartasit reteta de ciocolata si fanilor ei din mediul online, dupa ce a invatat-o de la Ligia Pop, celebra raw food chef. „Iata o reteta de ciocolata vegana fara foc la care copilul tau nu are interzis. Ciocolata raw.”, a scris Ioana Ginghina pe blogul ei.
Ingrediente
Un avocado bine copt
O lingura de unt de cacao topit sau ulei de cocos
Indulcitor natural
Mod de preparare
- Zdrobeste toate ingredientele cu furculita sau in blender.
- Pune compozitia in forme si tine-le la frigider timp de 30 de minute.
„Copiii vor iubi aceasta ciocolata, va garantez”, a marturisit Ioana Ginghina. Actrita nu a stat pe ganduri si a testat aceasta reteta inainte de a o posta pe blogul ei. Rezultatul a fost pe masura, iar fiica ei, Ruxandra, s-a bucurat de un desert delicios.
„Pentru Ruxandra un urs de ciocolata 100% raw vegan”, a explicat Ioana Ginghina pe pagina ei de Facebook.