Actrita din filmul „Minte-ma frumos” adora ciupercile umplute asa ca a transformat aceasta garnitura intr-un fel de mancare de sine statator.
„Am mancat peste tot ciuperci umplute si imi plac. Sunt gustoase si usoare. Aseara insa, am transformat acest aperitiv sau aceasta garnitura, intr-un fel de mancare. Au iesit delicioase.”, a marturisit Diana Dumitrescu pe blogul ei.
Ingrediente
5-6 ciuperci proaspete, mari
1 ceapa rosie
2 carnati taranesti, subtiri
Cascaval ras
Mod de preparare
- Pune la prajit carnaciorii, cu putin ulei si un strop de apa, intr-o tigaie mai micuta cu capac.
- Intre timp, toaca ceapa marunt, curata si spala ciupercile, si marunteste 2-3 picioruse de la ciuperci.
- Dupa ce carnatii sunt gata, scoate-i pe o farfurie (pune pe ea un servetel care sa traga bine toata grasimea).
- In aceeasi tigaie, cu o cantitate mai mica de ulei, caleste ceapa si adauga si piciorusele tocate marunt.
- Taie carnaciorii marunt si adauga-i peste compozitia din tigaie. Lasa-i pe foc maximum un minut.
- Unge un vas cu putin ulei, asaza ciupercile, umple-le si deasupra pune cascavalul ras.
- Introdu ciupercutele la cuptor timp de 30-40 de minute.
„Un fel de mancare delicios! Sper sa va placa! Pofta buna!!!”, le-a urat la final actrita fanilor ei.
Vrei sa afli si ce desert prepara Diana Dumitrescu? Citeste mai multe aici