Este un aperitiv ideal pentru mesele in familie sau pentru evenimentele speciale din viata ta.
Savureaza o crema de branza preparata ca la carte, cu un gust cremos, dens si patrunzator. Bonus: branza de capra are mai putine grasimi si colesterol decat cea de vaca.
Timp de preparare: 5 minute | Timp total: 5 minute | Portii: ¾ cana
Ingrediente
⅓ cana de bucati de nuci
1½ lingura de apa
1 lingura de vodca
1 lingura de ceapa verde, tocata (doar partea alba)
⅛ lingurita de piper negru
120 g de branza de capra, moale (tinuta la temperatura camerei)
Mod de preparare
- Pune in robotul de bucatarie nucile, apa, vodca, ceapa si piperul. Marunteste ingredientele pana se formeaza o pasta.
- Adauga branza si amesteca bine.
- Serveste crema de branza alaturi de ardei grasi rosii, broccoli ori alte legume crude. Sau intinde crema de branza pe felii de pita prajite in ulei de masline.