Afla cum sa prepari corect pastele linguine si ce ingrediente le dau un gust aparte.
Reteta de paste linguine este foarte gustoasa, aromata si hranitoare, potrivita pentru o masa in familie. Busuiocul proaspat le va da o aroma deosebita, iar nucile le va completa gustul. In plus, se prepara rapid.
Timp de preparare: 12 minute | Timp total: 22 minute | Portii: 4
Ingrediente
1 cana de frunze de busuioc proaspete
¼ cana de bucati de nuci
2 catei de usturoi
6 rosii uscate si conservate in ulei
2 linguri de parmezan ras
½ lingurita de sare
¼ lingurita de fulgi de ardei iute
6 linguri de ulei de masline
340 g de paste linguine
Mod de preparare
- Marunteste in robotul de bucatarie busuiocul, nucile si usturoiul. Adauga rosiile, branza, sarea si ardeiul iute. Tine ingredientele pana se omogenizeaza. Toarna uleiul. Opreste robotul cand totul a devenit o pasta.
- Fierbe linguinele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Adauga in robot 1 cana de apa fiarta si amesteca pana compozitia capata o consistenta cremoasa.
- Incalzeste intr-o oala sosul pesto cu pastele scurse.