Seria evenimentelor dedicate gastronomiei internationale continua la restaurantul The Harbour, cu un popas culinar in bucataria pan-asiatica.
Popasul culinar cu numarul sase din seria evenimentelor dedicate gastronomiei internationale este un mix de arome, ingrediente si condimente specifice bucatariei pan-asiatice.
Doi maestri bucatari revin la restaurantul The Harbour pentru a gati preparate savuroase din gastronomia Orientului si Asiei. Executive Chef Krishna Bohat si Certified Master Chef Henrik Sebok vor realiza meniul gourmet al serii, o combinare a bucatariilor din sudul Chinei, Thailanda, Vietnam, Malaezia, Singapore, Indonezia si India, adica Pan-Asian Cuisine.
Delectarea simturilor va fi sustinuta de Chef Krishna Bohat, maestru al gastronomiei oriental-asiatice, care va realiza un festin al gustului, aromelor si condimentelor. Selectia de deserturi cu influente pan-asiatice, insotita de Calem – Fine Tawny Porto, un vin pentru desert de la Alma Tim Distribution, va fi elaborata de Chef Henrik Sebok, maestru in arta culinara, in colaborare cu Master Chef Group.
Noteaza-ti in calendar ziua de miercuri 26 septembrie, de la ora 20:00 si rezerva-ti un loc la seara dedicata Pan-Asian Cuisine.
Dana Zãmãcãu tel. 0730708948
RESTAURANT THE HARBOUR
Comunicat