Pe 5 martie, intr-o seara placuta de inceput de primavara, ceainaria Rendez-Vous a sarbatorit alaturi de prieteni, jurnalisti si bloggeri implinirea a 10 ani de la deschiderea primei locatii. Petrecerea aniversara a avut loc in centrul Bucurestiului, pe strada Edgar Quinet nr. 8-10, vis-a-vis de Casa Capsa. Am avut placerea sa gasesc o atmosfera prietenoasa, oameni minunati si multe surprize culinare.
In primavara anului 2003 se deschideau portile primei Ceainarii Rendez-Vous in Bucuresti urmare a unei intamplari de viata, a unei intalniri pasionale cu planta de ceai. In parcursul sau, Ceainaria Rendez-Vous a fost martorul unor istorii scrise chiar in interiorul ei, istoriile celor care s-au bucurat, au plans, si-au impartasit sentimentele si prietenia. Atmosfera de altadata se regaseste si azi, la 10 ani de existenta, iar povestile continua sa se scrie in cele doua ceainarii din Bucuresti, ceainaria Rendez-Vous Universitate si ceainaria Rendez-Vous Floreasca.
In cadrul evenimentului aniversar invitatii au avut parte de momente speciale, precum: concert live sustinut de Ema si Betty, moment special de Ceremonia Ceaiului realizat in parteneriat cu Asociatia Urasenke, una din cele trei principale scoli care promoveaza Ceremonia Japoneza a Ceaiului sau Calea Ceaiului, degustare de ceaiuri si delicii culinare pregatite de Atelier Coffet, brandul de produse de patiserie, torturi, prajituri al Ceainariei Rendez-Vous.
Gustul ceaiului razbeste intr-o lume de nou si frumos, infloreste si cucereste noi inimi. Ceainaria Rendez-Vous ofera astazi celor care ii trec pragul peste 200 de sortimente de ceaiuri de cea mai buna calitate, atent culese si selectionate de furnizorul francez Georges Cannon Paris ce continua sa duca in spate istoria a 6 generatii de pasionati ai ceaiului.
In cadrul petrecerii de aniversare a 10 ani, Ceainaria Rendez-Vous a prezentat oaspetilor sai 7 ceaiuri reprezentative ale ceainariei: In Theo Veritas (ceai verde cu struguri, prune, mere, migdale), Saga Africa (ceai rosu cu fructe si flori exotice), A la pause de the (ceai negru China aromatizat cu scortisoara, ciocolata si portocale), Pavillon Blanc (Pai Mu Tan, ananas, mere, piersici), Tzigane (7 citrice), Rooibos Royale (citrice, mirodenii) si Douceur de France (maces, mere, hibiscus, fructe rosii).
In fiecare zi, Rendez-Vous mizeaza pe calitatea produselor sale si invita la degustarea deliciilor Atelierului Coffet, ce si-a propus sa ofere o lingurita de fericire prin retete deosebite, create cu dragoste.
Pasionatii de ceai si nu numai pot merge la Rendez-Vous pentru un moment de liniste, meditatie si relaxare. Aici grijile raman la usa, inauntru prietenia echipei Rendez-Vous va asteapta,iar savoarea ceaiului va binecuvanta “clipa de liniste”.