Laura Cosoi a revenit pe blog cu o noua reteta: pastai cu marar. „M-am trezit devreme ca sa gatesc ceva bun si m-am oprit la pastaile verzi cu marar. Este o reteta foarte usor de realizat si in afara de asta nu ai nevoie de multe ingrediente”, a marturisit Laura Cosoi pe blogul ei.
Ingrediente
Pastai verzi fragede
Usturoi verde
Ceapa verde
Marar
Putin lapte
2 linguri cu ulei de masline
Mod de preparare
- Spala pastaile si pune-le la fiert.
- Intre timp taie ceapa verde si pune-o la rumenit in uleiul de masline.
- Adauga apoi pastaile fierte, putin lapte (Laura Cosoi a pus 4 linguri de lapte), usturoiul si mararul.
„Poti sa alegi sa le servesti langa ochiuri sau friptura. Eu le-am mancat simple”, a recunoscut vedeta.
Beneficiile consumului de pastai
Pastaile verzi si subtiri pot fi mancate cu totul. Trebuie sa fie de un verde proaspat si cu o textura crocanta. Pastaile sunt surse importante de proteine si fibre, fiind bogate in vitamina C, fier, tiamina, acid folic, fosfor si potasiu.
Citeste ce a mai preparat vedeta:
Ciorba de loboda, preferata Laurei Cosoi
Farfalle cu sos de rosii si busuioc: reteta Laurei Cosoi