Uleiurile sunt grasimi ce se mentin lichide la temperatura camerei, cum ar fi uleiurile vegetale folosite la gatit. Ele provin din diverse plante si specii de peste si sunt surse d[citeste mai mult]
Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Statelor Unite a ales quinoa – alimentul anului 2013. Desi este mai putin populara, quinoa a fost denumita de incasi “mama tut[citeste mai mult]
O mare parte dintre restaurante si producatorii de produse alimentare isi fac reclama prin faptul ca preparatele lor sunt realizate cu sare de mare, stiind faptul ca este „in[citeste mai mult]
De-a lungul timpului, scortisoara a fost utilizata ca un condiment, dar si ca medicament. Scortisoara este coaja maronie a copacului omonim. O gasim sub forma de batoane si pulbere[citeste mai mult]
Iaurtul este un produs lactat rezultat din fermentarea laptelui. Orice fel de lapte poate fi folosit pentru a produce iaurt, dar laptele de vaca este cel mai des folosit. Iaurtul a[citeste mai mult]
Cu siguranta ai auzit de raw vegan food sau dieta vegana cruda, poate chiar ai si incercat cateva dintre preparatele delicioase, macar din curiozitate. Nu este doar o simpla moda a[citeste mai mult]
Dr. Mihaela Cucu, medic primar Recuperare, Medicina fizica si Balneologie ne-a oferit cateva sfaturi pentru a avea o dieta sanatoasa si a ne feri de boli. Citeste in continuare ce [citeste mai mult]
Fondatoarea targului de raw food Raw Generation este de parere ca oamenii care au incercat sa manance mai sanatos au ajuns la o concluzie rapida si simpla: cheltuim la fel ca inain[citeste mai mult]